Izvor:
20.05.2017 u 22:58
0

UEFA se opametila: SRPSKI KLUBOVI NE MOGU IGRATI PROTIV KOSOVSKIH EKIPA!

Fudbalski klubovi sa Kosova, koji će na leto početi kvalifikacije za evropske kupove, neće moći da se sastanu sa srpskim klubovima, po zahtevu FSS, potvrđeno je Informeru iz naše "kuće fudbala".

Evropska fudbalska unija (UEFA) već je napravila skandal što je dozvolila klubovima iz samozvane države Kosovo da prvi put zaigraju u međunarodnim kupovima, ali je makar izašla u susret zahtevu Fudbalskog saveza Srbije, pa neće dozvoliti da se sastanu sa našim ekipama.

– Kosovski klubovi ne mogu da se sastanu sa našim klubovima. UEFA je prihvatila naš zahtev – potvrdio je za Informer generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović.

To znači da će žreb za evro kupove biti poludirigovan, pa će biti sprečeno da se sastanu klubovi sa Kosova i iz ostatka Srbije.

UEFA je dozvolila da dva kluba sa Kosova zaigraju u kvalifikacijama za evro kupove ovog leta: prvak u prvom kolu trke za Ligu šampiona, a drugi u pretkolu Lige Evrope.

S obzirom na to da neće biti nosioci u žrebu, teorijski je bilo moguće da ekipa u kvalifikacijama za Ligu Evrope dobije za rivala nekog predstavnika Srbije.

informer.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter