Izvor:
23.05.2017 u 02:34
0

Pobuna „bikova:“ IGRAČI TORINA TRAŽE MIHAJLOVIĆEVU SMENU!

Fudbaleri “bikova” su posle poraza od Đenove, kako javljaju italijanski mediji, okrenuli protiv srpskog trenera, s kojim, navodno, više ne mogu da sarađuju.

Srpski trener Siniša Mihajlović našao se u neočekivanim problemima. Kako javljaju italijanski mediji, fudbaleri Torina su okrenuli leđa nekadašnjem selektoru Srbije, s kojim, navodno, više ne mogu da sarađuju.

Kako navode mediji na Apeninima, trenutno još uvek nije sigurno da li će Mihajlović i naredne sezone ostati na klupi “bikova”, iako mu je prvi čovek kluba Urbano Kairo pružio podršku.

Iskreno, to su pitanja koja ne razumem. Mihajloviću je ovo bila prva sezona u Torinu, a plan je bio da u dve godine pod njegovom komandom izborimo Evropu. Tako da je projekat sa Mihajlovićem i dalje na pravom putu. On ostaje naš trener rekao je Kairo.

Problem na relaciji Mihajlović-igrači, navodno, je nastao posle poraza Torina od Đenove, kada se srpski strateg verbalno sukobio sa igračima u svlačionici nakon poslednjeg sudijskog zvižduka. Iako nije sedeo na klupi tokom meča zbog suspenzije, Siniša je posle duela ušao u svlačionicu, gde je, pred očima predsednika Kaira i sportskog direktora Petrakija, skoro sat ipo vremena “besneo” verbalni rat Mihajlovića i fudbalera.

Posle toga igrači su tvrdili da je Miha prešao granicu i da više ne mogu da rade pod njegovom komandom, a posebno su bili kivni na nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije jer je ekipu odveo u karantin pred meč s Đenovom, iako utakmica nije imala nikakav rezultatski značaj sa Torino.

Izvor: Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter