Izvor:
23.05.2017 u 18:49
0

ZVEZDI I PARTIZANU ODUZIMAJU BODOVE: Terziću i Vazuri preti suspenzija iz fudbala?

Partizan i Crvena zvezda bi trebalo naredni šampionat da počnu sa minus šest bodova, zbog pritisaka i pretnji sudijama, ideja koja kruži kroz Fudbalski savez Srbije.

Čelnici naša dva najveća kluba Miloš Vazura iz Partizana i Zvezdan Terzić iz Crvene zvezde zvali su sudije i pretili im, a arbitri su o tome posvedočili pred nadležnim organima u FSS, saznaje Srpski Telegraf.

Zbog toga postoji ideja u "Kući fudbala" da se crno-beli i crveno-beli rigorozno kazne i naredni šampionat počnu sa minus šest bodova.

FS Srbije je napismeno dobio od sudija da im je prećeno. Terzić i Vazura su pretili arbitrima. Zbog toga će i Zvezda i Partizan početi narednu sezonu sa manjim brojem bodova, najverovatnije sa minus šest. Predsednik FSS Slaviša Kokeza neće podleći pritiscima iz dva najveća srpska kluba i jednom zauvek će se obračunati sa ljudima koji su navikli da na silu dobijaju određene mečeve. Sigurno će protiv Vazure i Terzića biti podnete disciplinske prijave, a verovatno im će im biti zabranjeno bavljenje fudbalom u narednom periodu. Nije isključena mogućnost da njih dvojica zbog pretnji i zastrašivanja i krivično odgovaraju – naveo je u tekstu Srpski Telegraf, pozivajući se na izvor iz FSS.

To ne bi bilo prvi put da beogradski večiti rivali krenu sezonu iz bodovnog minusa. Isto im se desilo i u sezoni 1986/87, kada je čak 10 klubova bilo kažnjeno oduzimanjem šest bodova zbog nameštanja utakmica poslednjeg kola u prethodnoj sezoni.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva, Facebook/Milos Vazura

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter