Izvor:
27.05.2017 u 02:47
0

NIŠLIJE NE ODUSTAJU OD EVROPE: Mladost dobila licencu za Evropu, Radnički šalje žalbu UEFA!

Komisija za žalbe u postupku licenciranja klubova Fudbalskog saveza Srbije dodelila je licencu za evropska takmičenja Mladosti iz Lučana.

Ovakva odluka izazvala je reakciju u niškom Radničkom. Predsednik Skupštine Radničkog Radan Ilić je najavio da će se klub žaliti UEFA. Na Čairu smatraju da Lučanci nisu ispunili uslove za dobijanje licence, jer godinama posluju mimo propisa i sa blokiranim žiro-računom.

UEFA će dati konačan sud o ovom slučaju, a poznato je da u Uniji Evropskih Fudbalskih Asocijacija u većini slučajeva poštuju odluke nacionalnih Saveza.

– Očekujemo da UEFA uvaži primedbe Radničkog i ne dodeli licencu klubu iz Lučana zato što, po pravilniku te organizacije, ne ispunjava uslove za dobijanje iste. Fudbalski savez Srbije će do 31. maja proslediti odluku o licencama UEFA, a mi ćemo se žaliti UEFI. Predočićemo sve one činjenice koje smo predočili i FSS-u, a koje se tiču nepravilnosti u postupku dodele licence Mladosti iz Lučana, rekao je Ilić.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter