Izvor:
30.05.2017 u 21:25
0

VENGER DOBIO NOVO POVERENJE GAZDE ARSENALA: Navijači oštro protestovali zbog njegovog ostanka!

Arsen Venger je, posle 21 sezone na kormilu Arsenala, produžio ugovor sa ovim londonskim klubom na još dve godine.

Francuski stručnjak se u ponedeljak sreo sa gazdom "tobdžija" Stenom Krenkeom, a onda je u utorak Upravni odbor odlučivao o daljoj sudbini "neraskidive veze" Venger – Arsenal. I, odlučeno je da se saradnja nastavi do leta 2019, javlja BBC, što bi i sam klub u sredu trebalo da potvrdi u zvaničnoj formi.

Podsetimo, Arsenal je ove sezone zauzeo peto mesto u Premijer ligi, što je bio prvi slučaj otkako je Venger stigao 1996. da se ekipa nije našla među četiri najbolje u prvenstvu. Sa 18 bodova iza šampiona Čelsija, "todbžije" su ipak osetile slast radosti – osvojile su FA kup, u čijem su finalu upravo pobedili gradskog rivala, Čelsijeve "plavce".

Venger, koji je osvojio tri titule u Premijer ligi i četiri FA kupa, i to u uvodnih devet sezona na čelu ekipe sa nekadašnjeg "Hajberija", naišao je na oštre proteste dela navijača u poslednje vreme. Ne samo da ništa od borbe za titulu nije bilo "po ko zna koji put", već je u Ligi šampiona ovaj 67-godišnji stručnjak doživeo blamažu u vidu ukupnih 10:2 u dvomeču sa Bajernom u šesnaestini finala elitnog nadmetanja. To, međutim, nije smetalo upravi da se odluči za nastavak saradnje.

Dosadašnji ugovor između Arsenala i Arsena Vengera isticao je ovog leta.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter