Izvor:
01.06.2017 u 20:23
0

NAJTEŽI IZAZOV U KARIJERI VALVERDEA: Trenirati Mesija je neverovatno iskustvo!

Novi trener fudbalera Barselone Ernesto Valverde rekao je danas da mu je čast što će predvoditi katalonski klub sa klupe i istakao da će to biti najteži izazov u njegovoj karijeri.

"Privilegija je biti u Barseloni. Kada vas pozove klub kao Barselona nema previše razmišljanja. Ovo će biti najteži izazov u mojoj karijeri, ali i jedan od najatraktivniji. Biće veliki izazov trenirati dobar tim pun velikih igrača… Biće zadovoljstvo trenirati Lionela Mesija, jedinstveno iskustvo", rekao je Valverde.

Valverde je danas i zvanično predstavljen kao naslednik Luisa Enrikea. On je sa klubom sa Nou Kampa potpisao dvogodišnji ugovor s opcijom produžetka saradnje na još godinu dana.

"Barselona i filozofija kluba su poznati širom sveta. Moraću da se prilagodim i da produbim taj karakterističan stil koji Barsa ima… Želimo da donesemo radost navijačima širom sveta i, naravno, da osvajamo trofeje", rekao je Valverde.

Valverde (53) je u drugoj polovini osamdesetih godina prošlog veka igrao dve sezone za Barselonu, kada je trener bio Johan Krojf.

On je u Barselonu stigao iz Atletik Bilbaa, a bio je trener i Valensije, Olimpijakosa, Viljareala i Espanjola.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter