Izvor:
07.06.2016 u 22:49
0

IBRAHIMOVIĆ U SVOM STILU: Učinio sam više za Francusku od predsednika Olanda!

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović izjavio je danas da je učinio više za Francusku od sadašnjeg predsednika Fransoa Olanda zato što je, kako je naveo, samo u prvoj polovini 2015. godine zaradio 20 miliona evra i platio porez 75 odsto.

– Pomogao sam državi mnogo više od njega. Kakav je to predsednik? Neću da pričam o njegovoj popularnosti, ali ako je potrebno mogu da mu pomognem da ga zavole, samo ne znam da li ću imati vremena – izjavio je Ibrahimović za Mond.

On je prethodne četiri godine proveo u Pari Sen Žermenu, a spekuliše se da će karijeru nastaviti u Mančester Junajtedu.

Na pitanje da li je politički "levo ili desno" Ibrahimović je rekao:

– Ne volim da pričam o politici, ne znam ništa o tome. Ja sam čovek iz naroda, nisam ni levo, ni desno – rekao je Ibrahimović.

Oland prema poslednjim istraživanjima ima samo 14 odsto podrške, ali uprkos tome i protestima širom Francuske najavljuje kandidaturu za drugi predsednički mandat.

Tanjug
Foto: Facebook/Zlatan Ibrahimovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter