Izvor:
11.06.2017 u 23:17
0

CRVENA ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA:Mladi fudbaleri crveno belih osvojili Turnir prijateljstva!

Crvena zvezda je u finalu Turnira prijateljstva 2017 pobedila Osijek sa 4:0 i tako još jednom ponela naziv najboljeg tima u regionu!

Zvezda je ujedno postala i jedini tim koji je dva puta uspeo da osvoji ovo takmičenje.

Podsetimo, crveno-beli su bili najbolji na Turniru prijateljstva 2015, a ove godine su ponovo uspeli da dodju do prestižnog pehara.

Kada se sve uzme u obzir, mora se istaći da je Crvena zvezda potpuno zasluženo osvojila prvo mesto. Ne samo zbog ubedljive pobede u finalu protiv Osijeka, nego zato što je tim iz Beograda dominirao tokom celog turnira.

Dovoljno je samo istaći da Zvezdini klinci nisu primili niti jedan gol na Turniru prijateljstva 2017!

A, postigli su ih ukupno 15!

U velikom finalu Zvezda je povela u prvom poluvremenu, kada je Njegoš Kupusović u 13. minutu iskoristio grešku golmana Osijeka Luke Duborivića, oduzeo mu loptu i poslao je u mrežu – 1:0.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda su crveno-beli furioznom igrom na početku drugog poluvremena rešili pitanje pobednika.

Prvo je Borisav Burmaz u 32. minutu duplirao prednost svog tima na 2:0, zatim je Bogdan Jočić u 37. povisio na 3:0, da bi Mateja Stojanović posle kornera postavio konačan rezultat – 4:0 za Zvezdu.

Kurir

Foto: TURNIRPRIJATELJSTVA.COM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter