Izvor:
12.06.2017 u 17:00
0

POSLE ČETIRI GODINE: Stojković se vratio u Zvezdu!

Fudbalski reprezentativac Crne Gore Filip Stojković vratio se u Crvenu zvezdu posle četiri godine.

Hitronogi 24-godišnji desni bek je sa klubom u kojem je ponikao potpisao dvogodišnji ugovor, nakon što je nedavno napustio Minhen 1860.

Stojković je prošao omladinsku školu crveno-belih, ali nije uspeo da se izbori za značajno mesto u prvom timu, pa je morao na pozajmice u tadašnju filijalu Sopot, Banat i Čukarički.

U Čukaričkom se potpuno afirmisao, prošle godine je obezbedio transfer u nemačkog drugoligaša Minhen 1860, ali se nije naigrao.

Stojković, koji ima četiri nastupa za selekciju Crne Gore, ponovo će sarađivati sa trenerom Vladanom Milojevićem, kao u omladincima Crvene zvezde i u Čukaričkom.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter