Izvor:
12.06.2017 u 17:16
0

Najradosnija godina u njegovom životu: DRAGAN DŽAJIĆ DOBIO UNUKA!

Proslavljeni jugoslovenski fudbaler i legenda Crvene zvezde Dragan Džajić postao je deda!

Najbolji srpski fudbaler svih vremena postao je deda dečaka!

Njegova ćerka Sanja porodila se danas i na svet donela zdravog dečaka.

Tačno, 2017. godina biće jedna od najradosnijih u mom životu jer ću postati deda. To će mi biti najdraži trenutak u novoj godini – rekao je Džajić.

Kako ste reagovali kad ste saznali da ćete postati deka?

Ništa drugačije nego što bi svaki roditelj reagovao kad bi saznao da će mu ćerka doneti unuka. Naravno da sam bio srećan, u toj meri da i ne može da se opiše. S nestrpljenjem očekujem trenutak kada će doći unuk, a period do tada možda će mi biti i najduži u životu.

Da li ćete učiti unuka da igra fudbal?

(smeh) Ne znam, s obzirom na godine koje imam, da li ću biti u mogućnosti da ga učim fudbal. Nemam ništa protiv da bude fudbaler ili bilo šta u sportu, ne zbog imena Džajić već zato što sport pozitivno utiče na zdravlje i razvoj svakog čoveka – jasan je Dragan Džajić.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter