Izvor:
10.06.2016 u 17:52
0

DE HEA KONTRADIKTORAN: Hoće u Real, a misli da nisu zaslužili trofej Liga šampiona?

Španski reprezentativac i golman Mančester Junajteda David De Hea izjavio je danas da je madridski Atletiko više zaslužio trofej Lige šampiona od Reala.

Real je nedavno na milanskom San Siru savladao gradskog rivala posle penala 5:3 (1:1) i osvojio 11. titulu prvaka Evrope.

– Atletiko je eliminisao nekoliko veoma jakih protivnika na putu ka finalu i verovatno je više zaslužio trofej. Nisam plakao, ali mi je teško pao poraz Atletika. Ekipa Dijega Simeonea propatila je mnogo poslednjih godina, nije imala sreće, ali mora da veruje u sebe – rekao je De Hea za El Larguero.

De Hea je ponikao upravo u Atletiku, iz kojeg je 2011. godine prešao u Mančester Junajted u transferu teškom 22,8 miliona evra.

Interesantno, odlični golman prošlog leta bio je na korak od prelaska u Real, ali je transfer propao u poslednjim satima prelaznog roka jer je kasnila dokumentacija iz Mančestera.

Ovaj 25-godišnji čuvar mreže i dalje se dovodi u vezu sa kraljevskim klubom, koji ga želi i ovog leta.

Tanjug
Foto: Facebook/David De Gea

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter