Izvor:
27.06.2017 u 21:20
0

„Delije“ odahnule: BOAĆI TRI GODINE U ZVEZDI!

Ričmond Boaći će potpisati trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i tak ostaviti tačku na spekulacije o nastavku karijere.

Konačno je završena saga oko Ričmonda Boaćija. Posle bankrota italijanske Latine sa kojom je Boaći imao ugovor, postavljalo se pitanje da li će korpulentni napadač ostati u Zvezdi, u kojoj je bio na pozajmici.

Za centarfora je bilo zainteresovano nekoliko klubova, a iako je sam fudbaler, kao i njegov agent u više navrata isticao da je Zvezda u prednosti, navijači crveno-belih su sve više sumnjali jer se cela stvar odužila.

Ipak, na kraju je Boaći pristao i dogovorio sve uslove sa srpskim vicešampionom, sa kojim će potpisati trogodišnji ugovor.

informer.rs
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter