Izvor:
12.06.2016 u 20:58
0

ZVEZDA OSTAJE BEZ NAJBOLJEG? Katai na meti klubova iz Italije i Nemačke!

Prema navodima "Sportskog žurnala" Aleksandar Katai bi mogao da ode i Italiju ili u Nemačku.

Do konkretnih ponuda nije još uvek došlo, ali interesovanje su pokazali Štutgart i Majnc, ali očigledno je da crveno-beli čekaju pravu ponudu za jednog od svojih najboljih igrača, a Katai je jedan od ključnih igrača za kvalifikacije, tako da je sve neizvesno.

Katai ima ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2017., a ukoliko se transfer ne realizuje on će biti među najvećim adutima crveno-belih u evropskim kvalifikacijama.

Ova sezona je definitivno bila njegova, a nema sumnje da on poseduje kvalitet za mnogo veće klubove, iako je svoj potencijal razvio upravo u Crvenoj zvezdi.

HappyTv.tv
Foto: Twitter/transfers_2016

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter