Izvor:
03.07.2017 u 21:03
0

Infantino pohvalio Ruse: Sa pravom zaslužujete SP!

Svetska fudbalska federacija (FIFA) iznela je niz pohvala Rusiji zbog organizacije Kupa konfederacija uz konstataciju da je zasluženo domaćin Svetskog prventsva naredne godine.
Predsednik FIFA Đani Infantino izjavio je da veruje da će šampionat u Rusiji biti jedan od najbolje organizovanih ikad.

– Rusija je pun pogodak iz mnogo uglova. Pričali su da postoji nasilje na stadionima, incidenti sa huliganima i rasizmom, ali ništa od toga nismo videli. Sve je prošlo u najboljem redu – rekao je Infantino, a prenosi Skaj Sport.

Zadovoljstvo nije skrivao ni izvršni direktor organizacionog odbora Svetskog prvensva Aleksej Sorokin.

– Sve je bilo veoma uspešno. Nivo na kom je organizovan turnir je srušio razne strahove i stereotipe, Rusija je pokazala kako se tretiraju strani navijači. Samo smo očekivali više navijača iz inostranstva – poručio je Sorokin, dodavši da pogrešnu sliku o Rusiji kreiraju strani mediji.

Trofej je osvojila Nemačka pobedom nad Čileom 1:0 u finalu u Sankt Peterburgu.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter