Izvor:
04.07.2017 u 00:10
0

Nikad brutalniji Leonardo razbesneo Grobare: Razočaran sam u fudbal! Bože, zar ponovo moram kroz ovo da prolazim?

Leonardo je već opasno počeo da ide Grobarima na nerve! Brazilac se redovno oglašavao tokom leta, prenemagao se da li će doći na pripreme, pa je kasnio zbog navodnog problema sa letom, da bi na kraju ipak došao na drugi deo sa zakašnjenjem.

Ali, i nakon što je ponovo sa ekipom, nije se smirio kada su u pitanju komentari na Instagramu kojima brine navijače da želi da ode, a nakon poslednje objave, počeli su i komentari navijača Partizana u kojima ga vređaju.

U razmaku od samo tri sata, Leonardo je postavio dve objave u kojima se naslućuje da postoji problem.

Bez obzira na sve, uvek ću biti srećan i sa osmehom i uživanjem ću igrati fudbal. Bićete dobri ljudima samo ako radite ono što oni žele.

Ubrzo je usledila nova poruka. Mnogo drastičnija i brutalnija, posle koje je krenula i serija uvreda na račun Leonarda.

Moj Bože, da li ponovo moram da prolazim kroz ovo, posle godinu dana tolikih napora, posvećenosti i ljubavi i sada vidim da ništa nije bilo vredno, razočaran sam u fudbal, ali ću nastaviti i dalje da verujem u Boga, jer jedino sam njemu veran . Ljudi moraju da imaju više ljubavi u svog sledećeg agenta, mi smo ljudi, a ne životinje – napisao je Brazilac.

Telegraf
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter