Izvor:
04.07.2017 u 15:14
0

DONARUMA ODBIO PSŽ: Ostaje u Milanu i dovodi brata!

Saga oko statusa golmana Milana Ðanluiđija Donarume je završena, pošto je dogovoreno da potpiše novi ugovor prema kojem će postati najplaćeniji igrač u timu sa šest miliona evra po sezoni.

Gotovo svi italijanski mediji prenose da će 18-godišnji čuvar mreže staviti potpis na petogodišnju saradnju, s tim da je dobio milion evra više u odnosu na prvu ponudu čelnika "rosonera".

Dugo je trajala neizvesnost oko najtalentovanijeg golmana sveta, činilo se da je njegov odlazak neminovan, ali su obe strane "spustile loptu" kako bi se pronašlo rešenje.

Pored toga, Donaruma je izdejstvovao transfer njegovog brata Antonija, takođe golmana, u Milan sa platom od milion evra godišnje.

Korijere delo Sport tvrdi da je Donaruma odbio 13 miliona evra od Pari Sen Žermena kako bi ostao na San Siru.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter