Izvor:
04.07.2017 u 16:17
0

Sin Žorža Vee potpisao za Pari Sen Žermen!

Mladi fudbaler Timoti Vea, sin svojevremeno najboljeg igrača Evrope Žorža Vee, krenuo je putem oca i potpisao prvi profesionalni ugovor sa Pari Sen Žermenom.

Timoti, koji je pre 17 godina rođen u Njujorku i igra na poziciji napadača, obavezao se na trogodišnju saradnju sa bogatim klubom iz Pariza.

Timotija već uporođuju sa slavnim ocem, posebno otkad je u septembru prošle godine postigao het-trik protiv Ludogoreca (8:1) u Ligi šampiona za mlade.

Žorž Vea je igrao za PSŽ od 1992. do 1995. godine, karijeru je završio šest sezona kasnije, koja je ostati upamćena po tome što je tri puta bio najbolji fudbaler Afrike i jednom Evrope (1995).

Vea senior je tokom bogate karijere nosio dresove Monaka, Milana, Čelsija, Mančester Sitija, Marselja i Al-Džazire, a potom je otišao u političare i bio kandidat za predsednika rodne Liberije.

Tanjug
Foto: PSG – Paris Saint-Germain

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter