Izvor:
04.07.2017 u 17:10
0

BABIĆ: Želim u Zvezdu, razgovarao sam sa Terzićem!

Traži Crvena zvezda pojačanje na poziciji štopera, a kako stvari stoje to bi mogao da bude član zlatne generacije sa Novog Zelanda.

Fudbaler Real Sosijedada Srđan Babić je u razgovoru za “Sportski žurnal”poručio da želi da dođe u srpsku prestonicu.

– Tačno je da postoji veliko interesovanje Zvezde, razgovarao sam sa Terzićem o mom eventualnom dolasku i rekao je da bi želeo da me vidi u timu za sledeću sezonu. Ugovorom sam vezan za Sosijedad i bez njihove saglasnosti ne mogu ništa da planiram i tvrdim.

Nada se da će rešenje ubrzo biti pronađeno.

– Vratio sam se u Španiju da regulišem status i očekujem predlog uprave Sosijedada, jer sma u ovom momentu daleko od igranja za prvi tim. Posle toga se otvaraju sva vrata i moj dalji angažman će biti poznat. Istina je da je Zvezda pokazala najviše interesovanje i da je moja lična želja da dođem u Beograd. Moraćemo da sačekamo stav Sosijedada o mom statusu, ali se nadam da će sve da bude u najboljem redu – zaključio je Babić.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter