Izvor:
04.07.2017 u 19:14
0

GVARDIOLA SUROVO ISKREN: Siti deceniju daleko od Reala, Barselone i Bajerna!

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola izjavio je da je "građanima" potrebno još 10 godina da budu na nivou Barselone, Real Madrida, Juventusa i minhenskog Bajerna.

Gvardiola je završio prvu sezonu na Etihadu, prilično neuspešno jer je ostao bez ijednog trofeja, poručivši da neće odustati od svog prepoznatljivog stila u Engleskoj.

"Nema potrebe bilo šta da menjam, ne znam kako bi stvari išle u drugom pravcu. U Engleskoj se gra 11 protiv 11, kao i svuda, samo je razlika u tome što sudije dozvoljavaju čvršću igru. Uživao sam u prvoj sezoni, mnogi kažu da smo bili neuspešni, ali ima puno da se diskutuje o tome", rekao je Gvardiola.

Španac je prvi put u karijeru ostao bez plasmana u polufinale Lige šampiona, nakon što je Monako izbacio Siti u osmini finala.

"Siti je veliki tim, pet godina zaredom u Ligi šampiona, ali još daleko od Barselone, Bajerna, Reala i Juventusa. Potrebno je vreme, verovatno decenija", zaključio je Španac.

Gvardiola je najavio rekonstrukciju Sitija ovog leta, otišli su Bakari Sanja, Gael Kliši, Vili Kabaljero i Pablo Zabaleta, a za sada su stigli Bernardo Silva i golman Ederson.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter