Izvor:
07.07.2017 u 23:10
0

TUGA OKOVALA ENGLESKU: Preminuo šestogodišnji navijač Sanderlenda!

Tragedija! Bredli Lauri, šestogodišnji navijač Sanderlenda, danas je izgubio bitku sa opakom bolešću i preminuo, saopštila je njegova porodica.

Bredli je jednom uspeo da savlada rak, ali mu se bolest vratila pre godinu dana. Na žalost, ovaj put nije mogao da se izbori.

Mališan je bio miljenik fudbalera Sanderlenda. Bio im je gost na utakmicama, a oni su mu dolazili u bolnicu.

Posebnu vezu ostvario je sa reprezentativcem Engleske Džermejnom Defoom.

Defo je nedavno napustio Sanderlend (prešao u Bornmaut), ali nije napustio Bredlija. Pre nekoliko dana mu je bio u poseti, a slika dečaka koji je zaspao u naručju reprezentativca obišla je i rastužila svet.

Dan pre nego što je otišao na večni počinak, Bredli je bio u teškom stanju, a sa tim saznanjem Defo se isplakao na konferenciji za medije.

"Bredli će ostati u mom srcu do kraja života. Ovde smo za njegovu porodicu, šta god da zatreba", rekao je Defo i dodao:

"Ne prođe dan da, čim se probudim, ne pogledam u telefon da vidim da li me je Bredli zvao".

Kurir
Foto: Facebook/ Sanderland AFC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter