Izvor:
08.07.2017 u 17:03
0

HUMANOST NA DELU: Mesi i Antonela donirali ostatak hrane sa venčanja!

Hrana koja je ostala posle venčanja jednog od najboljih svetskih fudbalera Lionela Mesija prosleđena je u dobrotvorne svrhe u argentinskom gradu Rosariju.

Kako se navodi, hrana je poslata Banci hrane u Rosariju, rodnom gradu Lionela Mesija i njegove supruge Antonele Rokuso.

– Hrana je stigla i mi je proveravamo. Još ne znamo koliko smo dobili – rekao je direktor Banke hrane u Rosariju Pablo Agrajn.

On je dodao da je ta organizacija morala da odbije sva alkoholna pića koja su joj ponuđena posle venčanja.

– Objasnili smo organizatorima venčanja da možemo da prihvatimo bezalkoholna pića i hranu, ali da ćemo alkoholna pića zameniti za novac, pošto ne smemo da primamo alkohol – rekao je Algrajn.

Kapiten Barselone oženio se 1. jula u Rosariju sa dugogodišnjom partnerkom Antonelom Rokuzo, sa kojom ima dva sina i sa kojom se zabavlja još od tinejdžerskih dana.

Venčanju su pristustvovale brojne poznate ličnosti i sadašnji i bivši fudbaleri Barselone.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter