Izvor:
09.07.2017 u 01:41
0

BIĆE TENZIJE U PODGORICI: Revanš Budućnosti i Partizana meč visokog rizika!

Nekoliko dana pre prvog meča, UEFA je obavestila čelnike Budućnosti da je revanš susret sa Partizanom u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, proglašen utakmicom visokog rizika.

Na adresu podgoričkog tima stiglo je zvanično pismo iz Niona u kome rukovodstvo evropske kuće fudbala kaže da je susret na stadionu "pod Goricom" tretiran susretom visokog rizika.

Ovako nešto se moglo i očekivati, s obzirom da se prvi put od razdvajanja nekada zajedničke države u zvaničnim mečevima sastaju srpski i crnogorski šampion.

Prema propisima UEFA, domaćin je u obavezi da gostima obezbedi najmanje pet odsto kapaciteta, što je u slučaju stadiona u Podgorici 625 ulaznica (kapacitet stadiona 12.500). Ipak, dogovor je da navijači Partizana dobiju 700 karata i biće smešteni na južnoj tribini.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter