Izvor:
10.07.2017 u 12:49
0

BUDUĆNOST DANAS STIŽE U BEOGRAD NA MEGDAN PARTIZANU: „Očekujemo spektakl u obe utakmice i prolazak Budućnosti u drugo kolo“!

Fudbalska ekspedicija Budućnosti sa puno motiva u ponedeljak stiže u Beograd pred sutrašnji prvi kvalifikacioni meč za Ligu šampiona protiv Partizana.

Dvadeset igrača je poveo strateg Dragan Kažić, koji su, kako kaže, orni i nestrpljivi da istrče na teren fudbalskog velikana iz Humske 1.

– Momci gore od želje da se dokažu – kaže Kažić. – Očekujem spektakl u obe utakmice i zašto da ne, prolazak Budućnosti u drugo kolo. Naša šansa je revanš pod Goricom.

Podgoričani će večeras u 20.30 održati trening. Na ruku će im ići vrela beogradska noć, jer su već oguglali na paklene temperature kod kuće.

– Partizanu dajemo ulogu blagog favorita, a na nama je da mu se što bolje suprotstavimo – dodaje strateg Budućnosti. – Ovo je posle dugo godina prva utakmica nekog beogradskog tima sa Budućnosti.

Crnogorski šampion ide oslabljen na noge crno-belima, bez Vujovića, Vukčevića, Vušurovića, Raičkovića, ali i kapitena Rista Radunovića, koji karijeru verovatno nastavlja u inostranstvu..

Sedam dana “plavi” su se pripremali na Zlatiboru gde su odigrali tri utakmice. Izgubili su od Javora 1:0, slavili protiv Zlatiborskog okruga 5:0 i remizirali u duelu sa Borcem iz Banjaluke 2:2.

VISOK RIZIK

UEFA je drugi meč između Budućnosti i Partizana ocenila kao utakmicu “visokog rizika”.

– Verujem da će sve proteći u sportskom duhu. Interesovanje za utakmicu je veliko, veće čak i od nekih reprezentativnih. Partizan u Crnoj Gori, ali i okolini, ima veliki broj pristalica, koji će bodriti svoje pulene. I mi ćemo imati podršku, pa će biti spektakularno i na tribinama i na terenu – kaže Dragan Kažić.

Novosti
Foto: Facebook/Fudbalski klub Budućnost – zvanična stranica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter