Izvor:
10.07.2017 u 13:48
0

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Runi se oprostio od bivšeg kluba, a onda je otkrio tajnu koja je šokirala navijače Junajteda!

Novi fudbaler Evertona Vejn Runi zahvalio se navijačima i čelnicima Mančester junajteda na svemu što su za njega uradili u prethodnih 13 godina.

"Hvala svim članovima UO Junajteda, trenerima, osoblju, saigračima i neverovatnim navijačima za koje sam imao sreću da igram. Hvala vam za predivne uspomene", naveo je Runi.
Čelnici Junajteda su uzvratili Runiju.
"Runi odlazi iz Junajteda da bi se vratio u Everton. Hvala ti Vejne za sve", naveli su čelnici Junajteda.
Runi je potpisao dvogodišnji ugovor sa Evertonom, a onda je otkrio nešto što je šokiralo navijače "crvenih đavola".
"Ćutao sam poslednjih 13 godina, a sada to konačno mogu slobodno da kažem. Dok sam igrao za Junajteda, deca i ja smo po kući nosili Evertonove pidžamu. O tome sam morao da ćutim, ali je sada to skrivanje gotovo. Sjajan je osećaj ponovo nositi Evertonov dres kao što sam to radio pre 13 godina i ne mogu da dočekam da u njemu izađem na teren. Sada je konačno vreme da taj dres nosim u javnosti, na fudbalskom terenu", otkrio je Runi i šokirao sve navijače Junajteda.

Runi je počeo karijeru u Evertonu, a potom je za Junajted u 13 sezona odigrao 559 utakmica i postigao 253 gola. On je sa Junajtedom osvojio pet titula u Premijer ligi, Ligu šampiona, Ligu Evrope, FA kup, Svetsko klupsko prvenstvo, tri Liga kupa, četiri trofeja Komjuniti šild.

"Nije tajna da sam mu se divio, bio je uzoran profesionalac i ostaće deo istorije kluba. Nikad nije lako videti odličnog igrača kako igra manje nego što bi želeo, ali ja nisam želeo da mu stojim na putu kad je zatražio da se vrati u Everton. Negovo iskustvo, odlučnost će nam nedostajati, želim mu sve najbolje", rekao je menadžer Junajteda Žoze Murinjo.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter