Izvor:
10.07.2017 u 18:32
0

UEFA KAZNILA PARTIZAN: U revanšu protiv Budućnosti u Podgorici neće biti omogućen sektor za navijače!

UEFA kaznila Partizan: Bez navijača u Podgorici

BEOGRAD, 10. jula – Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Partizan zabranom organizovanog vođenja navijaca na jedno gostovanje, što znači da crno-belima u revanšu protiv Budućnosti u Podgorici neće biti omogućen sektor za svoej pristalice.

Kako je saopšteno iz Humske, Partizan je kažnjen zbog pogrdnog skandiranja na prošlogodišnjem meču sa Zaglebjem.

"Odlukom discipllinskih organa UEFA-e, FK Partizan je izrečena zabrana organizovanog prisustva navijača na prvom gostujućem meču u kvalifikacijama. Ovo znači da sektor koji je propisan za navijače gostujućeg kluba, neće biti stavljen na raspolaganje FK Partizan i njegovim navijačima. Kazna je doneta zbog neprimerenog ponašanja i skandiranja jednog dela gledališta na meču sa poljskim Zaglebjem prošle godine", navodi se u saopštenju.

Takođe, Partizan mora da plati 25.000 evra, kao i da umanji kapacitet stadiona na prvoj domaćoj utakmici UEFA takmičenja (severna tribina).

"Apelujemo na sve naše navijače, da poštuju ovu odluku UEFA-e i da ne idu na meč u Podgoricu, jer na taj način smanjujemo rizik eventualnih problema i novih kazni po naš klub. Pozivamo naše navijače, da sutra uveče u što većem broju ispune stadion u Humskoj i da fer i sportskim navijanjem, podrže naše fudbalere u nastojanju da se obezbedi što bolji rezultat pred revanš“, poručuju iz Partizana.

Tanjug
Foto: partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter