Izvor:
10.07.2017 u 21:01
0

Stop za „delije“: UEFA zatvorila severnu tribinu za meč sa Kazahstancima!

Disciplinska komisija UEFA kaznila je Crvenu zvezdu zatvaranjem severne tribine stadiona "Rajko Mitić" na revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Irtiša.

Crvena zvezda u četvrtak gostuje u Kazahstanu u meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, dok je revanš na programu 20. jula u Beogradu.

UEFA je odlučila da zatvori severnu tribinu stadiona Crvene zvezde zbog incidenata navijača na meču sa Florijanom u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Na meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Florijane navijači Crvene zvezde su pevali pesme protiv UEFA (UEFA Mafija), kao i pesme o Kosovu.

Nezvanično se saznaje da je delegat utakmice zabeležio i transparent na kojem je pisalo: "Bebe nek se rađaju poruka je severa, nećemo da Srbija bude zemlja p….".

Crvena zvezda još nije donela odluku da li će da uloži žalbu na ovu kaznu.

kurir.rs
Foto: wikipedia, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter