Izvor:
11.07.2017 u 00:24
0

Zvezda u problemu: Četvorica nemaju vizu za Kazahstan!

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, neočekivano se suočio sa velikim problemom pred gostovanje u Kazahstanu.

Čak četvorica igrača crveno-belih mogla mi da propuste ovaj meč zbog administrativnih problema, odnosno činjenice da nemaju vizu za ulazak u Kazahstan.

U pitanju su Ričmond Boaći, Gelor Kanga, Abraham Frimpong i Džon Ruiz pa je jasno da će srpski vicešampion biti drastično oslabljen ukoliko oni ne budu u konkurenciji za ovaj susret.

Prema navodima Mozzartsporta, Crvena zvezda se u više navrata kontaktirala ambasadu Kazahstana u Budimpešti, s obzirom da ova zemlja nema predstavništvo u Beogradu, a odgovor je dobila tek danas i on glasi da se po vizu može lično u mađarsku prestonicu, ali da postupak izdavanja vize traje 15 dana.

Doduše, viza se može dobiti i na aerodromu u Astani, ali je crveno-bela ekspedicija planirala put direktno u Pavlodar koji je 500 kilometara udaljen od glavnog grada Kazahstana.

Zanimljivo je da kazahstanske vlasti ne žele da pošalju nikog u Pavlodar kako bi bio rešen ovaj problem, čak je odgovoreno da Crvena zvezda može svoje strance da pošalje u Astanu dan ranije preko Frankfurta ukoliko je to potrebno.

Utakmica u Pavlodaru na programu je u četvrtak od 16 časova po srednjeevropskom vremenu.

sportskacentrala.com
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter