Izvor:
14.06.2016 u 21:37
0

ČIJI JE VIJEIRA? Terzić stavio tačku na ovaj slučaj!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je danas da niko iz Marselja nije kontaktirao klub oko transfera Uga Vijeire i ponovio da neće biti odlazaka pre kraja evropskih kvalifikacija.

Portugalski list "O Žogo" preneo je danas da Vijeira dogovorio lične uslove oko potpisa četvorogodišnjeg ugovora sa Marseljom, kao i da je preostalo samo klubovi da usaglase obeštećenje.

Vijeira ima ugovor sa Crvenom zvezdom i nije na prodaju. Niko nas nije kontaktirao i ako bude to učinio reći ćemo da trenutno nije na prodaju. Nijedan igrač, koji je potreban treneru Miodragu Božoviću, nije na prodaju. Samo Grof može da da zeleno svetlo za bilo čiji odlazak– rekao je Terzić.

Vijeira je prošle sezone došao u Zvezdu i sa 20 golova, od kojih tri u večitim derbijima, bio jedan od ključnih igrača u osvajanju šampionske titule.

Tanjug
Foto: Twitter/LinoTreize

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter