Izvor:
12.07.2017 u 14:58
0

Kraj sage: Leonardo najavio odlazak iz Partizana!

Brazilac Leonardo najavio je odlazak iz Partizana posle utakmice protiv Budućnosti u utorak uveče preko Instagrama.

Leonardo je postigao drugi gol u pobedi crno-belih od 2:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

On je gol proslavio ispod južne tribine sa natpisom "Ovde sam samo zbog vas navijača" na majici ispod dresa, a posle meča je istakao da nije istina da je tražio miliona evra od kluba, te da samo čelnici znaju da li ostaje.

"Samo sam želeo ono što je moje, što mi je uzeto da daju nekome drugom. Volim vas navijači, znam da ste došli na stadion da me ponizite, ali ja sam došao da vam kažem da mi je žao i da vas volim. Žao mi je zbog svega, danas se završava moja era ovde. Ja pre svega volim fudbal. Želim da znate da mi novac nikad nije bio na prvom mestu u životu. Zahvaljujem se Bogu što mi je omogućio ovakvu radost i da je donosim ovim ljudima. "Grobari" volim vas do kraja", napisao je Leonardo na Instagramu.

b92.net
Foto: partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter