Izvor:
12.07.2017 u 17:17
0

Milojević pred Kazahstan: Idemo na put u nepoznato!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da je ekipa spremna za put u nepoznato dug više od 5.000 kilometara i duel sa kazahstanskim Irtišom u drugom kolu kvalifikacija za LIgu Evrope.

– Svi koji putuju su spremni, imam maksimalno poverenje u igrace i mnogo fakjtora uticaće na startnih 11. Ko god bude u timu uveren sam da će opravdati poverenje, nada me malo brine fizička sprema. Svi pričaju o putu, nije lako, ali tako je i moramo da prihvatimo. Ne želimo da nam misli odu sa utakmice, spremamo se kao da se igra u našoj vremenskoj zoni, kad dođemo malo ćemo da odspavamo i na teren jer smo svesni da vremenska razlika izaziva šokove u organizmu koje ne možete da kontrolišete – rekao je Milojević na konferenciji za medije.

On je otkrio da Aleksandar Pešić i Srđan Babić ne putuju jer još nisu spremni.

– Ostaće u Beogradu da rade, dok je recimo Jovičih došao u punoj kondiciji, iz sezone, tako da je u konkurenciji.

Zvezdin trener je pohvalio strance Gelora Kangu, Ričmonda Boaćija, Džona Ruiza i Abrahama Frimponga, koji su zbog problema sa vizama bili spremni i da putuju tri dana.

– To bi bila prava odiseja redovnim linijama da su krenuli. Ali, pokazali su se kao pravi profesionalci, to je za svaku pohvalu. Vidim da su orni i raduej me sto su shvatili situaciju – poručio je MIlojević.

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Irtiša i Crvene zvezde igra se sutra od 16 sati po srpskom vremenu u Pavlodaru.

tanjug.rs
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter