Izvor:
13.07.2017 u 15:41
0

Vučelić ljut na Leonarda: BIO JE NIKO I NIŠTA DO DOLASKA U PARTIZAN!

Milorad Vučelić, predsednik Partizana, ošto je reagovao posle pretnji Leonarda da Silve nakon utakmice protiv Budućnosti (2:0) da je odigrao poslednji meč za crno-bele.

Vučelić je poručio da crno-beli Leonardu ne duguju ni evro, da ima ugovor na još dve godine, te da sigurno neće otići iz kluba pre kraja kvalifikacija, možem jedini da završi karijeru.

– Ko je bio pre dolaska u Partizan? Čuli ste za njega? Ne verujem da je ovde iko izuzev Ivice Ilieva. Partizan ga je napravio velikim – kazao je za Žurnal Vučelić.

Leonardo se žalio da su mu navijači na Instagramu pretili smrću.

– To nije tačno. Neka to dokumentuje pa ćemo da prijavimo policiji. Neću da dozvolim da Srbiju bije loš glas. Prvo ono s Trujićem iz Vojvoidne, sada ovo sa Leonardom – kazao je prvi čovek Partizana.

informer.rs
Foto: Danas youtube/printscreen, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter