Izvor:
15.07.2017 u 00:32
0

REAL DOVODI POJAČANJE: Najbolji igrač U21 EP u redovima kraljevskog tima! (video)

Dosadašnji fudbaler Betisa Dani Sebaljos potpisao je šestogodišnji ugovor sa Real Madridom.

Ni Real ni Betis nisu objavili visinu transfera, ali prema pisanju španskih medija on iznosi 16,5 miliona evra, što je milion i po više nego što je stajalo u otkupnoj klauzuli.

Dvadesetogodišnji vezni igrač je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za mlade u Poljskoj proglašen za najboljeg igrača takmičenja.

Španija je u finalu Evropskog prvenstva izgubila od Nemačke sa 1:0. Kako je saopštio Real, Sebaljos će biti zvanično predstavljen narednog četvrtka, dan pre nego što tim otputuje na turneju u SAD.

Sebaljos je prošao omladinsku školu Betisa, a prvom timu se priključio 2014. godine. On je prošle sezone odigrao 31 utakmicu za Betis i upisao po dva gola i asistencije.

B912
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter