Izvor:
20.07.2017 u 01:44
0

NAVIJAČI OLIMPIJAKOSA NE MARE ZA ZABRANU UEFA: Vreme je da pokažemo grobarskim kukavicama ko su „gate 7“ i „delije“! (FOTO)

Izleda više dileme nema! Gostujućih navijača će najverovatnije biti na utakmici Partizan – Olimpijakos, pošto su navijači kluba iz Pireja na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici objavili informacije za putovanje u Beograd za utorak, kada je na programu meč između šampiona Srbije i Grčke.

Ovakva odluka se mogla naslutiti kada je Partizan objavio da se karte za severnu tribinu neće prodavati.

Navijači Olimpijakosa, koji su u bratskim odnosima sa Delijama, na svojoj zvaničnog Gate 7 stranici na Fejsbuku objavili su da će gostovanje u Beogradu koštati 85 evra. Oni su čak i najavljuju da će biti vatreno u Beogradu i da je vreme da, kako kažu, ''kukavicama'' iz Partizana pokažu ko su Gate 7 i Delije, sa kojima planiraju bratsku crveno-belu žurku.

Čak su i objavili uvredljiv transparent koji su Delije istakle za Grobare na jednom od derbija, gde su uzeli citat jednog od vođe Grobara u dokumentarcu o navijačima ''Real Football Factory'', When he says I'm gonna fuck you… he really means it''. Grobari, probably first gays in the city''. (kada je rekao da će da ga je**, on je zaista mislio to''. Grobari, verovatno prvi gejevi u gradu).

PUT ZA BEOGRAD

Vreme je da pokažemo mišiće kkukavicama iz Beograda da vide ko je Gate 7! Oni će to da osete, iako smo na protivničkom, Partizanovom stadionu, gde ćemo podržavati legende, kao što smo mnogo puta podržavali Zvezdu sa našom braćom Delijama. Sada će biti nova crveno-bela žurka!

– Zbog toga se put za Beograd organizuje samo na jedan dan, i košta 85 evra. Od četvrtaka ujutru ćete dobiti informacije. Mesta za uplate će biti ili u blizini luke ili kod Kapije 7 – napisali su navijači Olimpijakosa.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter