Izvor:
25.07.2017 u 00:50
0

Hasija zanima samo fudbal: O politici neka pričaju oni koji su za to plaćeni!

Trener Olimpijakosa Besnik Hasi očekuje dobru igru i atmosferu u Beogradu na utakmici sa Partizanom.

Hasi nije želeo da odgovari na pitanje oko njegove navodne izjave na predstavljanju u Olimpijakosu, kada je rekao da je rođen na Kosovu u Albaniji.

"Ovde smo došli da pričamo o fudbalu i neka ostane na tome. O tim stvarima neka pričaju drugi ljudi koji su plaćeni za to", rekao je Hasi, na srpskom jeziku.

Beogradski crno-beli dočekuju atinske crveno-bele u utorak od 20:45, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Imamo povrede u timu, ali i mnogo igrača koji su spremni. Protivnik je težak, ali imamo dobar tim i spremni smo. Bio sam već ovde, znam kakva je atmosfera i znam šta nas očekuje, spremni smo za to", rekao je Hasi.

Upitan da prokomentariše izjavu trenera Partizana Miroslava Đukića da bi bio zadovoljan i rezultatom 0:0, Hasi je rekao da je "svaki rezultat ovde dobar rezultat".

Albanski trener je na pitanja srpskih novinara odgovarao na srpskom jeziku, a Grcima je odgovarao na engleskom.

Upitan da li će igrati novi fudbaler Jagoš Vuković, trener grčkog šampiona rekao je da svaki igrač koji je doputovao u Beograd može da počne utakmicu.

"Ako sam ga poveo, znači da je spreman", naveo je Hasi. Takođe, novinare je zanimalo i kako sarađuje sa srpskim igračima, a Hasi je odgovorio da sa svima ima normalnu saradnju.

"Imam u timu Italijane, Grke i Srbe, možda mi pomaže moje vaspitanje jer sam prošao mnoge zemlje i upoznao druge kulture i jezik, a svaki dobar igrač je dobar igrač", naveo je trener Olimpijakosa.

Novinare je zanimalo i da prokomentariše "bratski odnos" navijača Olimpijakosa i Crvene zvezde, velikog Partizanovog rivala.

"Za igrače je dobro ako je pun stadion, za ovakve utakmice se živi i bolje je da je stadion pun nego da na tribinama bude 1.000 ljudi", rekao je Hasi.

b92.net
Foto: wikipedia, RSC Anderlecht/youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter