Izvor:
25.07.2017 u 20:03
0

SPREMA SE HAOS U HUMSKOJ: Delije i Grci došli do karata za utakmicu!

Delije i Gejt 7 će se večeras naći na stadionu Partizana uprkos zabrani UEFA da gostujući navijači prisustvuju utakmici Partitzan-Olimpijakos.

Ovo su saznanja Partizana koji se javnosti obratio saopštenjem, nekolikos ati pred meč 3. kola protiv šampiona Grčke.

Saopštenje prenosimo u celosti:

FK Partizan ovim putem obaveštava javnost da ima saznanja da je uprkos dogovoru FK Partizan i FK Olimpijakos, postignutim pod okriljem UEFA koji se tiče neprisustvovanja gostujućih navijača na utakmicama u Beogradu i Atini, određeni broj pristalica FK Olimpijakos prisutan u Beogradu. Takođe, postoje informacije da su određene pristalice FK Crvena Zvezda došle u posed ulaznica za večerašnju utakmicu i da imaju nameru zajedno sa grupom pristalica FK Olimpijakos, a uprkos zvaničnim stavovima oba kluba i zabrani UEFA, prisustvuju večerašnjoj utakmici.

– FK Partizan obaveštava javnost da pristalicama FK Olimpijakos i FK Crvena Zvezda neće biti dozvoljen ulaz na stadion Partizana. Ova odluka je doneta jedino u cilju sprečavanja gotovo sigurnih sukoba koji bi nastali na stadionu. Izvesnost sukoba postoji zbog činjenice da su navijači FK Partizan kupovali ulaznice za sve sektore na stadionu, uključujući i sektor uobičajeno predviđen za gostujuće navijače, što je u skladu sa dogovorom sa UEFA, o neprisustvovanju gostujućih navijača na obe utakmice.

– FK Partizan će licima kojima neće biti dozvoljen ulaz na stadion, u skladu sa gore navedenom odlukom, a koja imaju uredno kupljenu ulaznicu, refundirati novac.

– Posebno ističemo da je jedini motiv donošenja ove odluke isključivo potpuna bezbednost gledalaca i učesnika, te odigravanje večerašnje utakmice u isključivo sportskim i regularnim uslovima.

– Uvereni smo da će pripadnici MUPa Srbije preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti i tako uspeti da sprovedu u delo odluku FK Partizan koja je doneta po preporuci UEFA i dogovoru oba kluba – stoji u saopštenju kluba.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter