Izvor:
26.07.2017 u 00:19
0

Bivši fudbaler Lacija preko doping testa saznao da ima rak: Najavio je veliku borbu!

Brazilski klub Flamengo saopštio je da je 31-godišnji vezni fudbaler Ederson oboleo od raka testisa.

Do dijagnoze su lekari došli gotovo slučajno: prilikom rutinske doping kontrole, lekari su utvrdili da nešto nije u redu sa uzorkom urina fudbalera Brazila, a kasnijim analizama je utvrđeno da se radi o raku.

– Jako je teško naći reči, ovo me je sve jako pogodilo – rekao je fudbaler, kog očekuje operacija i ističe da razmišlja pozitivno.

– Tužan sam, ali sam i prilično miran zbog dana koji me očekuju. Biće ovo nova borba i razmišljam pozitivno. Zahvalan sam na ovome što se desilo, jer mi je Bog pomogao da otkrijem problem u ranoj fazi. Želim da svi budu pozitivni i srećni, jer će mi to pomoći – rekao je Ederson.

Nastupao je za Internasional, Huventud, Nicu, Lion, i Lacio, odakle je 2015. kao slobodan igrač otišao u Flamengo.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter