Izvor:
27.07.2017 u 13:34
0

Partizan nema ekipu za Ligu šampiona: Bjeković iskreno o šansama crno-belih za plasman bar u Ligu Evrope!

Nekadašnji direktor FK Partizan, Nenad Bjeković, smatra da crno-beli nemaju kvalitet da prođu i igraju Ligu šampiona, ali da je uz malo sreće realnija Liga Evrope.

– Ovo je naša realnost, iako Grci nisu ne znam koliko jaki. Sa druge strane ni Partizan nije delovao ništa ofanzivnije. Čini mi se da nijednom nismo imali neki šut pa da je golman imao bravuroznu intervenciju ili da je bila stativa – kaže Bjeković za Informer.

On je dodao da dalji ostanak u Evropi zavisi od žreba

Možemo da se plasiramo u Ligu Evrope, ali treba imati sreće na žerebu. Zato je šteta što nismo napravili korak više ka Ligi šampiona. Sa druge strane čudno mi je da se toliko novca daje za Sumu, valjda računaju u klubu da im je potreban za Mačvu.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter