Izvor:
27.07.2017 u 18:04
0

Iguain izgubio spor sa Napolijem!

Golgeter Juventusa Gonzalo Iguain izgubio je na sudu spor sa Napolijem jer je odbijen njegov zahtev da od bivšeg kluba dobije 600.000 evra na osnovu navodnih neplaćenih marketinških prava.

Argentinski fudbaler je izgubio spor jer njegovi advokati nisu dostavili odgovarajuću dokumentaciju, pa je sada na njemu da plati sudske troškove.

"Napoli je pobedio na osnovu sudskih pravila", objavio je klub sa San Paola na svom Tviter profilu.

Iguain je prošlog leta prešao u Juventus za 94 miliona evra, koliko je iznosila otkupna klauzula, i momentalno postao izdajnik kod navijača Napolija.

On je od 2013. do 2016. godine u Napoliju imao status zvezde i omiljenog igrača, postigao je 91 gol na 146 utakmica, ali je odlučio da pređe u redove rivala u borbi za Skudeto.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter