Izvor:
28.07.2017 u 21:31
0

Trener Sparte kaznio najveće pojačanje zbog poraza od Zvezde: Vratio ga na Marakanu da trči krugove posle meča!

Sparta iz Praga se nije najbolje provela na Marakani, pošto je u prvoj utakmici 3. kola kvalfikacija za Ligu Evrope poražena sa 2:0. Mogao je rezultat da bude i ubedljiviji, da je Nemanja Radonjić postigao pogodak za 3:0, ali je pogodio stativu posle odličnog prodora.

Ipak, njihov trener, Italijan Andrea Stramaćoni smatra da je rezultat bio možda i previsok. No, da nije bio zadovoljan igrom svojih igrača jasno pokazuje i to što je nakon utakmice poslao trojicu fudbalera na dodatno trčanje za kaznu.

Među njima je bio i Tal Ben Haim, najveće pojačanje kluba u ovom prelaznom roku, koga su platili 3.2 miliona evra. Izraelac je ušao u igru u 77. minutu umesto Srđana Plavšića, ali bukvalno ništa nije uradio za tih petnaestak minuta na terenu, računajući i nadoknadu vremena.

Andrea Stramaćoni očigledno nije bio zadovoljan njegovom partijom, spremom ili nečim trećim, pa ga je nakon što su svi otišli u svlačionicu vratio na teren Marakane, uz još dva igrača, pa su morali da odrade kazneno trčanje po terenu.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter