Izvor:
05.08.2017 u 18:09
0

MILOJEVIĆ U NEDELJU IGRA PROTIV SINA: Ne znam ni kako ćemo se ponašati!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da je nedeljni duel protiv Čukaričkog u 3. kolu Superlige Srbije pravi test za karakter njegovih igrača posle eliminacije praške Sparte.

Očekuje nas jako teška utakmica, igramo protiv ozbiljne ekipe koja je u vrhu srpskog fudbala. Bio sam u Čukaričkom, znam koliko dobro je organizovan klub i zaslužuje respekt. Želim da vidim karaketer mojih igrača posle meča u Češkoj, vraćamo se prvenstvu – rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je dodao da želi da vidi reakciju crveno-belih nakon druge pobede nad Spartom u Pragu.

Znamo koji su nam ciljevi i šta hoćemo, moramo da pokažemo karakter. U ovom trenutku se pokazuje koliki si igrač, nije pitanje umora, već psihičkog elementa. Jedva čekam da vidim kako će moji igrači da reaguju – rekao je trener.

Interesantno da će Vladan Milojević naspram sebe imati sina Nemanju Milojevića, vezistu Čukaričkog, ali trener Zvezde nije želeo taj duel da stavlja u glavni fokus predstojeće utakmice.

Lepo je to, Nemanja je profesionalac, ali trebalo bi da se priča o drugim stvarima. Drago mi je što ide svojim stopama, tako treba da ide, zaslužuje lepu karijeru… Kada krene utakmica on je igrač, ja trener, ne znam ni kako ćemo se ponašati, ali razmišljam samo o mom timu. Prvi put igram protiv Čukaričkog gde sam bio tri godine, proveo sam mnogo lepih trenutaka, bilo je uloženo mnogo energije i emocija, osvojili smo Kup.

Podsetio je i da je Čukarički kvalitetan tim, odlično vođen od strane trenera Nenada Lalatovića, kao i da ne vidi specifičnost meča u tome što su upravo Lalatović i on zamenili uloge na klupama dva tima.

Prema njegovim rečima nije bilo vremena za slavlje jer je duel sa Spartom već arhiviran.

Neko sam ko ne zna preterano da se raduje i slavi.. Lepo je kada se napravi uspeh, ali fudbal je takav da moraš stalno da se dokazuješ i nema puno vremena da se raduje. Pobeđen je veliki rival, idemo dalje i pred nama je Čukarički – zaključio je Milojević.

Utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se u nedelju od 20 sati na stadionu Rajko Mitić.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter