Izvor:
08.08.2017 u 18:22
0

ČELNICI BARSELONE U LIVERPULU: Za Kutinja 100 miliona evra!

Čelnici Barselone otputovali su u Englesku sa ponudom od 100 miliona evra za transfer Filipea Kutinja iz Liverpula, prenose brojni španski mediji.

Mundo Deportivo i Sport pišu da Barselona kreće u "finalnu ofanzivu" na Brazilca koji je izrazio veliku želju da se preseli na Kamp nou.

Kutinjo je dogovorio lične uslove sa Barselonom kako bi postao zamena za zemljaka Nejmara, posle njegovog odlaska u Pari Sen Žermen, i preostalo je samo da klubovi utanče sve detalje.

Da su pregovori u odmakloj fazi potvrdio je i generalni direktor Katalonaca Oskar Grau rečima da je na stalnoj vezi sa sve tri strane.

Ukoliko se ostvari transfer, Kutinjo bi činio novi napadački trio Barselone sa Lionelom Mesijem i Luisom Suarezom.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter