Izvor:
09.08.2017 u 16:29
0

MURINJO ZADOVOLJAN MATIĆEM: „Bio je odličan protiv Reala, dao nam je sigurnost!“

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo pohvalio je igru srpskog fudbalera Nemanje Matića u porazu od Real Madrida u Superkupu Evrope.

Matić je od dolaska iz Čelsija za 45 miliona evra upisao prvi zvaničan nastup za Junajted u meču u Skoplju u kojem je Real slavio 2:1 i odbranio prvi trofej u novoj sezoni.

"Bio je veoma dobar. Kada je Real napadao bilo je veoma teško za naš vezni red, a u našoj kontroli Matić je bio odličan, posebno u drugom poluvremenu. Radio je ono što želimo, precizan pas, donosio nam je sigurnost i balans. Nemanja je iskusan igrač sa sjajnim karakteristikama", rekao je Murinjo posle utakmice na konferenciji za medije.

Portugalac je bio zadovoljan i partijom kompletnog tima, istakavši da je prvi gol Reala bio neregularan i da bi se stvari drugačije odvijale da je bio VAR sistem.

"Real je dao gol iz ofsajda i da se koristila nova tehnologija rezultat bi bio 1:1", naveo je Murinjo.

Kako je naglasio, u Premijer ligi Mančester Junajted neće imati tako snažnog protivnika kao što je Real Madrid.

"Bilo nam je teško da pariramo njihovom vežnom redu, osim možda u drugom poluvremenu kada smo im u nekoliko navrata zadali probleme. Raduje me reakcija igrača posle 0:2, mogli smo čak i do izjednačenja, ali je Rašford propustio lepu priliku", zaključio je Murinjo.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter