Izvor:
10.08.2017 u 20:41
0

CRNO-BELI DOVELI NAPADAČA: Solomon iz Rijeke stiže u Partizan!

Mladi nigerijski napadač Teofilijus Solomon stiže na jednogodišnju pozajmicu u Partizan iz hrvatske Rijeke.

Solomon (21), koga u domovini zovu "nigerijski Ronaldo", postigao je dogovor sa crno-belima sa opcijom otkupa narednog leta uz trogodišnji ugovor, potvrdio je njegov menadžer Mohamed Sulejman za "Nigerianews360''''.

Solomon, koji je nedavno bio na meti belgijskih klubova Genta i Lokerena, sutra će doputovati u Beograd na lekarske preglede.

On je sa 16 godina stigao u Rijeku, ali nije odigrao nijedan zvaničan meč jer je bio na pozajmicama u Pomorcu, Zadru, Šibeniku i Istri.

Zabeležio je i jedan nastup za olimpijsku selekciju Nigerije u prijateljskoj utakmici protiv Brazila u Rio de Žaneiru pred Olimpijske igre u tom gradu.

Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter