Izvor:
12.08.2017 u 15:05
0

IN MEMORIAM: Posle teške bolesti preminuo bivši fudbaler Vojvodine!

Nekadašnji fudbaler Vojvodine Miroslav Ćurčić preminuo je posle teške bolesti.

Sa velikom tugom i žaljenjem, fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da je u četvrtak u Nemačkoj, u 55. godini života, od posledica raka preminuo bivši fudbaler našeg kluba Miroslav Ćurčić. Porodici, prijateljima i svima koji su ga poznavali, fudbalski klub Vojvodina izražava svoje iskreno i duboko saučešće – stoji u saopštenju “lala”.

Ćurčić je rođen 22. marta 1962. godine u Melencima, dres FK Vojvodina nosio je od 1984. do 1988. godine i za to vreme odigrao ukupno 119 utakmica i postigao 45 golova. Pre Vojvodine, nastupao je za RFK Novi Sad, a po odlasku iz Vojvodine je igrao za belgijski Antverpen, portugalske Farense, Belenenseš i Eštoril-Praja i nemački Egelsbah.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter