Izvor:
12.08.2017 u 17:46
0

NOVA PONUDA ZA BOAĆIJA: Napadač pod jednim uslovom ostaje sigurno u Zvezdi, a u svim ostalim okolnostima je neizvesno!

Navijači se sigurno pitaju da li će njihov miljenik ostati i posle 31. avgusta na Marakani

Ričmond Biaći je nastavio u novoj sezoni, tamo gde je stao u prošloj.

Internacionalac iz Gane je preporodio svoju karijeru u Crvenoj zvezdi i ne prestaje da rešeta mreže od kada je prošle zime stigao na Marakanu.

Njegova statistika govori sama za sebe 28 mečeva – 25 golova u crveno-belom dresu.

Njegova statistika govori sama za sebe 28 mečeva – 25 golova u crveno-belom dresu.

Zato i ne čudi veliki broj zainteresovanih, ozbiljnih i finansijski jakih klubova za njega, još od kada se završila prošla sezona.

Odlični napadač je letos potpisao dugotrajni ugovor sa crveno-belima, ali to ipak nije garancija da će ostati u Srbiji do kraja letnjeg prelaznog roka, i to je ono što najviše brine navijače.

O interesovanjuHofenhajma i Lokomotive iz Moskve se već zna, a sada se u trku uključio i povratnik u bundesligaško društvo Hanover, a prema njihovim informacijama ponuda je takva da će je u Ljutice Bogdana teško odbiti.

Ipak, pita se tu i sam Boaći, a njegov menadžer Ivica Pavlović, kaže da je tu situacijua prilično jasna.

Jedino što o zainteresovanim klubovima za Boaćija mogu da kažem je da ih je iz dana u dan sve više, što je i logično jer postiže golove u seriji. Ričmond je srećan u Crvenoj zvezdi, trudi se maksimalno da realizuje klupske ambicije i fokusiran je na mečeve sa Krasnodarom. U slučaju da se ostvari plasman u grupnu fazu Lige Evrope, sigurno je da će da ostane na Marakani i igra to takmičenje. U suprotnom će se razmotriti određene varijante, ali za sada je sve neizvesno. Najbitnije je da igra kako se očekuje – rekao je Pavlović.

E sada, ako Zvezda ne prođe u grupnu fazu, a ponude nastavljaju da stižu, sigurno ga neće pustiti bez ozbiljnog novca koji će dobiti za obeštećenje, pa čak i većeg od onog koje su dobili za Marka Grujića.

U slučaju da se to dogodi rukovodstvo sa Marakane će sigurno angažovati još jednog napadača, ali prvo da se završe mečevi protiv Krasnodara, jer će tada sve biti mnogo jasnije.

Izvor: Espreso
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter