Izvor:
12.08.2017 u 21:52
0

Zvezda već pustila karte za Krasnodar, uz važno saopštenje u vezi sa derbijem!

FK Crvena zvezda je pustio u prodaju karte za meč protiv Krasnodara u plej-ofu Lige Evrope koji se igra 24. avgusta na stadionu "Rajko Mitić".

Cene karata za ovaj meč su sledeće: sever i jug 800 dinara, istok 1200 dinara, zapad 1500 dinara.

Karte za sada mogu da se kupe isključivo preko interneta i to na sajtu www.iticket.rs dok će u prodaju na blagajnama biti puštene nekoliko dana uoči meča. Takođe, klub je doneo odluku da iste cene karata budu i za večiti derbi koji bi trebalo da se igra 27. avgusta – navodi se na sajtu kluba.

Veoma je važno istaći da su navijači sa sezonskim ulaznicama na ovaj način praktično otplatili cene istih kroz evropske mečeve i prvenstvene mečeve i da će sve naredne mečeve Zvezde u prvenstvu praktično gledati besplatno. Zato požurite i obezbedite svoju sezonsku ulaznicu pre meča sa Krasnodarom. Isplati se – poručili su iz Zvezde.

Prvi meč igraće se narednog četvrtka od 19 časova, a tada će ruski tim biti domaćin.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter