Izvor:
14.08.2017 u 02:52
0

Milojević posle pobede nad Bačkom: Želimo da forsiramo igrače iz naše škole!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je pobedom protiv Bačke jer je ekipa napravila dobru uvertiru pred odlazak u Krasnodar.

Zadovoljan sam pobedom. Momci su ispoštovali sve što smo se dogovorili, postigli tri gola po danas teškom terenu na našem stadionu. Već sam rekao da su kod mene svi igrači standardni, i nastavićemo sa rotacijama tima i ubuduće. Želimo da svi budu razigrani i u formi- naveo je Milojević.

Za četiri dana je važan meč u Krasnodaru, a Milojević ističe.

Ne treba naglašavati i stvarati dodatni pritisak najavom susreta sa Krasnodarom. Svesni smo šta taj dvomeč može da nam donese, ali idemo tamo da damo sve od sebe, da se pokažemo u pravom svetlu, pa ćemo videti posle utakmice u Beogradu, za šta je to dovoljno – rekao je Milojević i dodao:

Moja lična i želja kluba jeste da afirmišemo mlade igrače iz naše škole. Danas ih je bilo dosta u utakmici protiv Bačke. Želimo da taj trend nastavimo, da se oslonimo na kompletan igrački pogon i da stvaramo velike igrače za velika dela – zaključio je Milojević.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter