Izvor:
15.08.2017 u 21:51
0

UMESTO KLJAJIĆA: Stojković ponovo ispred gola crno-belih!

Reprezentativni golman Vladimir Stojković vratio se u Partizan sa kojim je potpisao ugovor na godinu dana.

Stojković je uspeo da raskine ugovor sa Notingem forestom i vrati se u Humsku.

Partizan se u uvodu sezone suočio sa problemom zbog nesigurnosti prvog golmana Filipa Kljajića, pa je usledila reakcija – vraćen je Stojković, koji je pred golom crno-belih stajao od 2010. do 2013.

"Vratio sam se da, ako nešto ne bude u redu, prvo pucate u mene", rekao je 34-godišnji čuvar mreže na promociji u Humskoj 1.

"Naravno, nadam se da do toga neće doći", dodao je Stojković.

On će biti u konkurenciji za tim Miroslava Đukića za prvi duel sa Videotonom, u četvrtak u Beogradu, pred praznim tribinama.

"Važno je da prođemo, a ko će da brani, to nije pitanje za mene".

Po njegovim rečima, Videoton će imati veliki motiv protiv Partizana, s obzirom na to da mađarski klub trenira Marko Nikolić, a u njemu igraju Marko Šćepović i Danko Lazović.

"Igraćemo protiv nekoga ko nas veoma dobro poznaje".

Stojković se, kako kaže, vratio porodici.

"Ovde me svi žele, osećam se kao član porodice. Probaću da se odužim igrama. Pratio sam poruku na društvenim mrežama, znam šta se očekuje od mene".

Upitan kolika je razlika od njegovog dolaska 2010. godine, Stojković je rekao da se sada poistovetio sa klubom.

"Osećam se kao da se nikada ništa nije desilo. Tada je bilo bombastično, da se ne vraćamo na te surove teme", rekao je Vladimir Stojković.

Tvrdi da se nije dvoumio kada se pojavila mogućnost da ponovo stane pred gol Partizana.

"Nije postojala druga opcija. Čim sam čuo da me i klub i navijači žele, odmah sam prihvatio poziv", zaključio je Vladimir Stojković, koji je zadužio dres sa brojem 88.

Sportski direktor Ivica Iliev rekao je da oseća veliko zadovoljstvo i ponos zbog dolaska Stojkovića.

"Imao sam tu čast da budem njegov saigrač 2010. kada smo vojevali tu Ligu šampiona. Sve smo učinili on bude ponovo sa nama i ako Bog da igramo grupnu fazu Lige Evropa", rekao je Iliev.

On je naveo da je Stojković uvek bio aktuelan kada je u pitanju prelazni rok Partizana.

"Stojke je uvek aktuelan kao neko ko je broj jedan u našoj državi već godinama. Branio ili ne, on je uvek opcija broj jedan u reprezentaciji. Pratili smo razvoj situacije i u jednom trenutku je iskoristili", rekao je Ivica Iliev.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter