Izvor:
18.08.2017 u 03:36
0

PORAZ U GOSTIMA, ALI CRVENO-BELI I DALJE U IGRI: Krasnodar – C. zvezda 3:2 (1:0)! (VIDEO)

U prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u gostima od Krasnodara rezultatom 2:3.

Krasnodar je vodio 2:0 i 3:1, ali je tim Vladana Milojevića uspeo da izbegne ubedljiv poraz i svede ga na podnošljivih "minus jedan" pred revanš u Beogradu sledećeg četvrta.

U 59. minutu Zvezdu je pogledala i sreća, odnosno litvanski sudija Gediminas Mažeika, jer nije priznao gol domaćinu, iako je lopta celim obimom prešla gol-crtu posle šuta Mihaila Ristića.

Mladi 18-godišnji Ivan Ignjatijev je doveo Krasnodar u vođstvo u 20. minutu, posle 24 sekunde igre u drugom poluvremenu Viktor Klason je duplirao prednost domaćina. Slavoljub Srnić je u 57. vratio Zvezdu u život, devet minuta kasnije Sergej Petrov je ponovo doneo ruskom timu "plus dva", a konačan rezultat postavio je Aleksandar Pešić u 71. minutu, samo 30-ak sekundi posle ulaska u igru.

Zvezdi je nesigurnost u odbrani predstavljala najveći problem u današnjem meču. Igrači Krasnodara često su ostajali usamljeni, što su znali da iskoriste i kazne crveno-bele.

Kod domaćina naročito se istakao Ristić, donedavno igrač Zvezde. Nije imao milosti prema doskorašnjim saigračima, a konkretan učinak imao je kod prvog pogotka, koji je Krasnodar dao posle njegovog šuta, kao i kod nepriznatog gola.

Zvezda je najbolju priliku, pored dva postignuta gola, imala u 52. minutu, pri rezultatu 2:0. Međutim, Ričmond Boaći je promašio zicer.

Crveno-beli posle minimalnog poraza uz dva gola data u gostima i uz veliku podršku "delija" sledeće nedelje u Beogradu, imaju realne šanse da se domognu Lige Evrope.

Zvezda je i u Krasnodaru imala podršku navijača, njih oko 300, od kojih su polovina bile "delije", a polivina pristalice moskovskog Spartaka.

Happytv.rs
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter