Izvor:
20.06.2016 u 19:32
0

BOŽOVIĆ ZADOVOLJAN ŽREBOM: Nećemo potceniti protivnike!

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je zadovoljan žrebom na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali poručio da crveno-beli ne smeju da potcene rivala.

Crvena zvezda u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće sa pobednikom između malteške Valete i B36 Toršavna sa Farskih Ostrva.

Realno gledano dobili smo, po nas, najbolje moguće rivale. To nam je bilo bitno jer smo u pripremama, igraćemo te mečeve bez ijedne prvenstvane utakmice u nogama i zbog toga je bilo važno da protivnici budu iz kategorije lakših, jer lakih nema. Moramo da se ozbiljno pripremimo i nipošto se ne smemo opustiti– rekao je Božović za klupski sajt.

Sportski direktor crveno-belih Blaža Raosavljević, koji je prisustvao žrebu u Nionu zajedno sa poslovnim direktorom Stefanom Pantovićem, poručio je da ekipa mora ozbiljno da shvati protivnika.

Ne želimo nikoga da potcenjujemo, ali verujemo da smo dobro prošli na žrebu. Naročito ako se uzme u obzir koga smo sve mogli da dobijemo. Ozbiljno ćemo shvatiti ovaj dvomeč. Ono što u ovom trenutku znamo je da je Faranima prvenstvo u toku, a da Maltežani imaju veoma iskusan tim. Ipak, sve je na nama. Zbog toga je bitno da ostanemo čvrsto na zemlji i dobro se pripremimo– poručio je sportski direktor.

Šampion Srbije u prvoj utakmici biće gost 12. ili 13. jula, dok je revanš u Beogradu sedam dana kasnije.

Tanjug
Foto: Twitter/duda_ivan_ziv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter